14 oktober 2016

Dichtsmeren van vloeren

Sleuven
dichtsmeren

LAMINAAT VLOER, LAMELPARKET VLOER, PVC VLOER, SIERGRINDVLOER, MARMOLEUM VLOER, VINYL VLOER?

Dan moeten de sleuven na afloop dicht gesmeerd worden | dichtsmeren van vloeren!

Na het in frezen van de sleuven worden deze niet standaard dicht gesmeerd. 

De reden dat wij de sleuven dichtsmeren is eigenlijk vrij eenvoudig, het is weleens voor gekomen dat onze klanten het zelf willen dichtsmeren of dat hun vloeren-bedrijf die de vloer komt aanleggen het in hun pakket heeft zitten, uiteraard mag u dat natuurlijk zelf beslissen.
Maar in een aantal gevallen hebben deze mensen de slangen van de vloerverwarming geraakt en is er lekkage ontstaan, helaas vervalt dan de 50 jaar garantie op de slangen, en komen er torenhoge kosten omdat repareren bijna niet mogelijk is dan opnieuw infrezen van de groep waar de lekkage zit bevind, want zeg nou zelf een koppeling in de vloer wil niemand.

Zorg voor een goede afwerking want dat is zeer belangrijk voor de vloer die u gaat monteren, goede en kwalitatieve primers en Mortel! Geen tegellijm gebruiken! Alleen bij de afwerking van plavuizen/tegels zou het met tegellijm kunnen.

Vloerverwarming Noord-holland kan het dichtsmeren voor u verzorgen meestal direct na aanleg van de vloerverwarming voor optimale bescherming en garantie!

Het dicht smeren van de sleuven word gedaan door, hetzij onze gespecialiseerde medewerkers of door een ervaren vloerenlegbedrijf waar wij een nauwe samenwerking mee hebben.

Dichtsmeren van de sleuven € 8,50 per m² all-in!

De sleuven worden dicht gesmeerd met een hoogwaardige mortel voor alle afwerkvloeren (DUS GEEN TEGEL-LIJM). De mortel kan na afloop heel iets in zakken maar is voldoende glad om uw laminaat of lamelparket vloer op te plaatsen. Vergeet u niet een warmte doorlatende folie te gebruiken.

Gaat u de vloer verlijmen of neemt u een PVC vloer, dan dient de vloer na het dicht smeren van de sleuven nog wel geëgaliseerd te worden. Voor de methode “verlijmen van een vloer “ is egaliseren een must .

Eventueel kunt u gebruik maken van onze egaliseer service dit kan bijna in veel gevallen diezelfde dag of de dag erna!  (Wij hanteren scherpe tarieven voor egaliseren)

** Let op afsmeren is natuurlijk geen egalisatie en is handwerk, hierdoor kunnen er wat onvolkomenheden optreden, dit kunnen rullen of wat hobbels zijn. Deze zijn gemakkelijk weg te halen met een krabber of plamuurmes.

Mocht de vloer in een dusdanige staat zijn dat het bijna niet vlak gesmeerd kan worden zal het achteraf geegaliseerd moeten worden.


Hier bevinden nog wat handige links:

WhatsApp Whats-App ons (ma/vr 8.00 tot 17.00)