Aanleggen van de vloerverwarming?
Dan is een vloerplan uitermate handig! Bij RDL vloerverwarming is dit altijd gratis te verkrijgen.

Met een leg of vloerplan krijgt u namelijk duidelijk overzicht hoe de vloerverwarmingsbuizen moeten lopen in de ruimte en de lengte slang per groep.
– Zowel als voor traditionele vloerverwarming ingefreest als ons nieuwe en innovatieve systeem Renodexx is een vloerplan altijd gratis bij RDL vloerverwarming.

Vloerverwarming legplan

Het is belangrijk om goed voorbereid aan de slag te gaan bij het aanleggen van vloerverwarming. Bij RDL vloerverwarming is het mogelijk om een legplan te laten maken voor jouw vloerverwarmingssysteem. Op deze pagina kun je een legplan bestellen. Vul in het menu de oppervlakte van de ruimte(s) in waar de vloerverwarming moet komen en daarbij voeg je een plattegrond op schaal toe. De plattegrond of tekening moet aan de volgende punten voldoen:

  • Plattegrond op schaal
  • Tenminste één afmeting
  • Digitaal bestand of ingescand, een foto van een plattegrond is niet op schaal
  • Aangegeven waar vloerverwarming moet komen
  • Aangegeven waar de verdeler moet komen

Heb je een legplan besteld? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de aangeleverde gegevens om een legplan op maat te maken. Het kost ongeveer drie werkdagen om een legplan aan te leveren.

Wat is een legplan precies?

Een legplan is de ondersteuning bij het leggen van vloerverwarming. Het is in feite een schematische weergave waar de vloerverwarmingsbuis in je vloerverwarmingssysteem moet komen. Door simpelweg het plan te volgen kom je precies uit per groep en heb je niet net te weinig buis. Zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien geeft het een volledig beeld van hoe het vloerverwarmingssysteem eruit komt te zien. De verschillende groepen worden met verschillende kleuren aangeduid om deze zo goed mogelijk uit elkaar te kunnen houden. De lengtes van de vloerverwarmingsbuis per groep is hierin terug te vinden. Verder zie je op een legplan duidelijk waar de vloerverwarming verdeler zich bevindt in de installatie. Dit is een essentieel onderdeel want dit is als het ware het start- en eindonderdeel van je systeem. In het legplan is rekening gehouden met de verlegafstand, standaard is de verlegafstand hart-hart 100 mm tussen de leidingen. Indien gewenst kan het legplan ook met een andere verlegafstand gemaakt worden.

BIJ RDL VLOERVERWARMING KRIJGT U GRATIS EEN VLOERPLAN voor uw project!

Voorwaarden legplan/vloerplan:
– U levert zelf een plattegrond tekening aan met de te plaatsen verdeler.
– U geeft zelf aan waar er geen vloerverwarming moet komen, ( bijvoorbeeld keuken of kasten ).
– U heeft akkoord gegeven op onze offerte en u bent ingepland.
– De plattegronden mogen PDF, DWG, DXF, PNG zijn.
– U stuurt de plattegronden naar : Vloerplan@vloernh.nl

Veel klanten hebben al gebruikt gemaakt van deze dienst! Doe er uw voordeel mee.