OFFERTE AANVRAAG KLIK HIER
DUURZAAM ✅
SNEL ✅
SERVICE ✅

RDL GROEP VOF | Vloerverwarming | Loodgieters

Wij zijn RDL Vloerverwarming | Loodgieters |
De onafhankelijke specialist in de vloerverwarming en loodgieterswerk!
Al meer dan 12 jaar begrip in heel Nederland. Wij doen alles in de vloerverwarming! Voor veel aannemers een vast begrip en particulieren weten ons ook erg goed te vinden!
Al kennis gemaakt met het RENODEXX SYSTEEM? Goedkoper dan zijn concurrenten, en nog meer uitstekende specificaties met betrekking op rendement en comfort.
Wij hebben onze vloerverwarming kennis opgedaan in de installatiebranche bij diverse adviesbureaus, door interne en externe opleidingen alsmede door ervaring in alle soorten vloerverwarmingsdisciplines.
Wij verzorgen infrezen vloerverwarming in BIJNA ALLE VLOEREN (geen tegels daar hebben wij andere oplossingen voor ) maar ook vloerverwarming aanbrengen op staal-netten, noppen-platen of tackerplaten. Ook warpsystems & Renodexx leggen wij dagelijks aan. Vloerverwarming is comfort en wie wil er geen comfort en tegelijk besparen.
Wij verzorgen complete installaties wat eigenlijk best uniek is in de vloerverwarmingbranche, wij weten erg veel!!.
Mede doordat wij allround zijn kunnen wij vrijwel alles aan, onze klanten zijn en blijven tevreden omdat dat zij geen andere bedrijven hoeven te benaderen voor eventueel het aansluiten van verdelers of technische kennis voor de warmtepomp of cv-ketels.
Kom eens langs in onze showroom in Alkmaar of maak een afspraak met onze adviseurs om bij u aan huis te komen voor al uw vragen. Altijd vrijblijvend uiteraard.