Specievloer-

 

Onze partner legt diverse typen specievloer vloeren snel en vakkundig waaronder specievloeren. Door de jaren heen hebben wij bij zowel een groot aantal particulieren als bedrijven vloeren van zeer hoogwaardige kwaliteit geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

Specievloeren laten leggen en vele andere mogelijkheden
Een grote diversiteit aan vloeren kunt u in de omgeving van Den Bosch laten leggen door Multi Vloeren Brabant. Naast het leveren en leggen van specievloeren kunt u hierbij denken aan:

  • Cementdekvloer;
  • Tegelvloeren;
  • Vloerverwarming.

Omdat wij slechts een kleinschalig bedrijf zijn, zijn de mensen met wie u de afspraken maakt over uw specievloer ook meteen degene die uw vloeren leggen.

Hierdoor kunnen wij u wel de grootste kwaliteit en zorg voor uw vloeren garanderen. Met behulp van onze moderne en hoogwaardige machines, kunnen wij de vloer snel en vakkundig en afwerken. Wij garanderen u te allen tijde een optimaal resultaat. Uiteraard wordt de vloer na afloop van onze werkzaamheden ook weer volledig schoongemaakt. Dankzij deze werkwijze hebben wij al vele vloeren naar tevredenheid van onze klanten gelegd.


Dus samengevat, maken wij een specievloer voor u dan kiest u voor:

  • Kwaliteit: wat voor een specievloer het ook is, wij gaan voor het optimale resultaat
  • Herkenbaarheid: Team vloerverwarming Noord-Holland  gaat echt voor uw klus
  • Zuiverheid: geen rotzooi achteraf.
  • De nieuwste technieken: Alles om de kwaliteit te verbeteren, daarom lopen wij voorop met het toepassen van nieuwe technieken.

Voor een vloerenklus groot of klein, moet u bij ons zijn: VVNH

 

Onze werkwijze, daar heeft u als opdrachtgever enkel plezier van.

Zo kiezen wij er bewust voor om klein te blijven. De twee eigenaren zijn altijd persoonlijk bij uw werk betrokken. U weet als opdrachtgever daardoor wie er bij u komt en ook wie met u de afspraken heeft gemaakt.

Verder behandelen wij iedere klus alsof het onze eigen woning betreft. Dat betekent dat wij geen rotzooi maken rondom en in uw woning en dat we altijd de beste kwaliteit willen leveren. Wij nemen alle materialen (behalve water) mee naar de locatie. We leggen de vloer met een volautomatische vrachtwagen combinatie. Alle grondstoffen worden in de vrachtwagen gemengd, zodat het niet nodig is om bijvoorbeeld een lading zand in de voortuin te storten.