Vloerverwarming infrezen Heerhugowaard

Wij hebben in de afgelopen jaren voor vele woningen in Amsterdam vloerverwarming aangelegd en gefreesd, woont u in Heerhugowaard  en bent u op zoek naar een vloerverwarmingsbedrijf ?

U heeft hier de juiste partner gevonden!vink

Vloerverwarming Noord-Holland is sinds 2012 bezig met het aanleggen van vloerverwarmingen door heel Noord-holland en Heerhugowaard.


Vraag hieronder uw gratis offerte aan, wij nemen tussen 8.00 en 17.00 op dezelfde dag van de aanvraag contact met u op!


Basic pakket = Alleen infrezen. (compleet systeem)
Zilver pakket = Infrezen en direct dichtsmeren van de gefreesde gleuven. (compleet systeem) (TIP)
Gold pakket 
= Egaliseren en direct dichtsmeren van de gefreesde gleuven. (compleet systeem)
Compleet pakket = All-in Inclusief een cv-ketel CW4 (Intergas)

Vul het formulier in, u zult zien dat u snel geholpen wordt!!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Persoon gegevens
Adres gegevens

Systemen

Vloerverwarming systemen bestaan uit elektrisch en op warmwaterbasis.
Wij zijn voornamelijk actief op het gebied van vloerverwarmingen op basis van warmwater die door cv ketel of door stadsverwarming geleverd wordt.

In Heerhugowaard komt vloerverwarming zowel als cv zijdig of als stadsverwarming voor, in beide gevallen spreken wij over vloerverwarming op waterbasis.
Vloerverwarmingen worden nogal veel toegepast in Heerhugowaard zowel bij bestaande woningen als nieuwbouw.


images


Vloerverwarming frezen AmsterdamAanleggen van vloerverwarming in Heerhugowaard

Het aanleggen van vloerverwarming kan in een bestaande vloer in gefreesd worden, hier bij spreken wij dan over Vloerverwarming infrezen Heerhugowaard, het frezen van vloerverwarming gebeurt bij RDL Loodgieters bijna 99 % stofvrij.

De keuze voor Vloerverwarming infrezen Heerhugowaard kan als hoofdverwarming of als bijverwarming, hoofdverwarming heeft de voorkeur, bij een vloerverwarming als hoofdverwarming liggen de slangen van de vloerverwarming dichter bij elkaar, bij een hoofdverwarming liggen ze op 10 cm en bij een vloerverwarming als bijverwarming liggen ze circa 20 cm uit elkaar.


Vloerverwarming infrezen Heerhugowaard

Het te leggen soort vloerbedekking heeft gevolgen voor de warmteoverdracht, bepaalde materialen laten de warmte beter door dan de anderen.Het keuze hangt aan u zelf, Vloerverwarming frezen Amsterdamonder elke vloerbedekking kan vloerverwarming toegepast worden.

Wilt u meer informatie over vloerverwarming, wij geven u altijd vrijblijvend informatie over vloerverwarming frezen, en vloerverwarming als hoofdverwarming.
Prijzen van vloerverwarming blijven bij ons goedkoop wij leggen goede en duurzame vloerverwarming aan met behoud van kwaliteit.


Kosten besparen in Heerhugowaard

Een van de voordelen is de besparing op het energieverbruik. Vloerverwarming frezen AmsterdamNormaal wordt voor een behaaglijke temperatuur tot zo’n 21 a 22 graden verwarmd terwijl je met hiermee al een behaaglijke temperatuur bereikt bij 19 a 20 graden, wat een besparing oplevert van een paar procent. In dit webinar over het stappenplan verbouwing van Jorien gaat zij haar jaren 30 woning ermee voorzien.

Comfort

Een ander voordeel van vloer verwarming is het verhoogde aangename comfort. Nooit meer koude voeten op een koude vloer. Door de stralingswarmte-overdracht van de vloer wordt de warme lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld waardoor er sneller een behaaglijke temperatuur wordt bereikt. Daarnaast is het een voordeel voor hygiëne en gezondheid door het ontbreken van stofvangende verwarmingselementen zoals radiatoren of convectoren.


Voordelen vloerverwarming infrezen Heerhugowaard

Dit systeem van buizen onder de vloer heeft 3 grote voordelen:
Ontbreken van radiatoren (voorkomt stofnesten)
Fijne warme vloer (warme voeten)
Lage temperatuurverwarming (energiezuiniger)


Aandachtspunten

Het systeem heeft echter ook een paar aandachtspunten:
Langzaam systeem dus het duurt wat langer voordat het behaaglijk is
Een lekkage van een leiding in de vloer is vervelend want het is lastig te traceren. Gelukkig zijn er wel ‘lekzoekers’ voor.


Zelf vloerverwarming leggen

Het aan laten leggen van vloerverwarming kan, maar doe-het-zelven kan ook. Mits je hier ervaring mee hebt of je laat helpen door een deskundige. Als de leidingen eenmaal ingestort zijn dan is een lekkage namelijk een groot probleem.


Vloerverwarming op of in vloer

Als je het systeem wilt hebben in een bestaande betonvloer heb je grofweg 2 keuzes. Een klant vroeg dit laatst en het lijkt me handig te hier mee te nemen. Je kan bij een bestaande betonvloer namelijk:
 1. Een nieuwe laag met isolatie, wapeningsnet, vloerverwarmingsleidingen en smeervloer op de betonvloer aanbrengen
 2. De huidige betonvloer infrezen met de leidingen, zie plaatje hieronder.


Vloerverwarming infrezen Heerhugowaard

Als je dus nieuwe vloerverwarming wilt in een oud huis dan kun je het zelf of laten infrezen. Dit is zoals meer klussen bij verbouwen een zwaar werkje, en zonder goed materiaal en zonder veel ervaring een vermoeiende klus en de vloer moet het constructief wel aankunnen. Maar als het eenmaal is gedaan merk je dat het eigenlijk beter is dan zomaar de vloer verhogen. Het voordeel van het infrezen van de vloerverwarming is dat de vloer niet hoger wordt. Dit is maar een paar (max 10) centimeter maar het heeft meer plussen dan je wellicht denkt.


Voordelen van Vloerverwarming infrezen Heerhugowaard:

Plafond voelt echt lager hierdoor (vooral bij oude woningen met een lage verdiepingshoogte)
Geen deuren inkorten (als dat al mogelijk is, en anders nieuwe deuren)
Klinken niet verhogen (10 cm te lage klinken voelt echt vreemd)
Toiletruimte afstapje maken (kans op struikelen)
Keuken verhogen (10 cm is bij een keuken echt heel veel, denk aan je rug)
Afstap naar buiten, de bijkeuken etc
 Kruipluik kan blijven zoals die is
 Lage wandcontactdozen, telefoon aansluiting en andere lage aansluitpunten kunnen gewoon zo blijven

 Geschikte vloerafwerkingen

De beste vloerafwerking voor een vloerverwarming is een tegelvloer zoals je wellicht weet. Toch zijn er veel meer vloertypen geschikt voor leidingen onder de vloer en dit zijn:
 Tegels
 Gietvloer
 Houten vloer
 Laminaat (speciaal laminaat)
 Vloerbedekking (speciale vloerbedekking)


Zuinig

Inmiddels is het juist wel goed. Dit is nu een modern systeem, gezien de energiezuinigheid en plaatsbesparende comfortwarmte. Doordat er een gelijkmatigere temperatuur in de woonkamer heerst wordt er rondgaande luchtcirculatie voorkomen, daardoor is er geen koude trek langs de vloeren.


Toepassing

Vloerverwarming kan worden toegepast als, te weten;
– Bijverwarming in combinatie met radiatoren;
– Hoofdverwarming.
De CV Ketel moet daarnaast ook redelijk nieuw en geschikt zijn.


Vloerverwarming infrezen Heerhugowaard aanbrengen tips

A: Eerst moet er een rand isolatiemateriaal (dik plasticfolie, zodat bij het afstorten van de vloer het beton niet aan de wand hecht, want dit voorkomt scheuren in je vloer) tegen de wanden gelegd worden. Leg drukvast piepschuim als onderlaag op de betonnen vloer. Deze zorgt voor een goede isolatie.

B: Over het piepschuim wordt nu een folie gelegd tegen het vocht. Hier wordt een krimpnet op gemonteerd. Dit lijkt op een beton wapeningsnet maar is dunner van doorsnede.

C: Nu wordt hier het buizensysteem van de vloer verwarming op gelegd. Deze moet zo gelegd worden dat hij niet onderbroken wordt, dus alles achterelkaar aan slingeren. en elkaar niet kruist, het mag dus niet over elkaar heen liggen. Verder moeten de buizen een afstand van 25 cm van elkaar hebben en vastgezet worden aan het wapeningsnet met binddraadjes. Er zijn ook modernere clips die je in het piepschuim duwt of speciale matten waar je de leidingen in drukt zoals je in de video hierboven zag.


images

Bij ons kunt u eenvoudig en snel een vloerverwarming offerte aanvragen voor in Heerhugowaard.


Vul onderstaand formulier volledig in en u ontvangt binnen 24 uur een passende offerte van ons voor uw Vloerverwarming infrezen Heerhugowaard. Wij hanteren een laagste prijs garantie ook in  Amsterdam en zijn dus altijd de goedkoopste zowel van Heerhugowaard als van Nederland!

formulierloodgieter