MINITEC VAN UPONOR

Minitec van uponor, het meest veelzijdige systeem voor besparing van ruimte, sloopwerkzaaamheden, geld en meest belangrijkste toch wel energie!

Het systeem is zodanig ontwikkeld dat het op alle vloeren toepasbaar is, bijvoorbeeld een tegelvloer, laat deze gewoon lekker liggen in plaats van deze te slopen. Het werk om te slopen en opnieuw vlak te maken is gewoon tegen over de kosten van MINITEC veel duurder. Nu denkt u wel van dat klopt niet, maar rekent u de manuren maar eens uit hoelang u er mee bezig bent, Slopen, afvoeren, opnieuw egaliseren inclusief primeren en dan nog eens de manuren allemaal erbij.

Ook heeft u met het MINITEC geen kans op het door frezen van leidingen of dat de dekvloer opeens los laat door het frezen of hakken. Met MINITEC kunt u direct over de vloer heen, de laag egaline zal zodanig vlak zijn dat er direct daarna (na droogtijd) een PVC-VLOER op kan, of uiteraard elke vloer naar wens.

Uiteraard kunnen wij in onze showroom laten zien met wat voor systeem u te maken heeft, ook het freeswerk is te zien in de showroom, wij hebben dus als RDL een voorsprong op andere bedrijven die vloerverwarming verkopen. Wij zijn gevestigd in Alkmaar maar er zullen dit jaar meerdere vestigingen openen.


Ook bij onze partners zullen er diverse shop-in-shop gerealiseerd worden zodat wij u nog beter kunnen voorzien van alle informatie over vloerverwarming.

Nog even de voordelen en nadelen van MINITEC VAN UPONOR:

Voordelen:
– Zeer laag systeem minimaal 1,4 cm
– Kan over alle vloeren heen. (HOUT, BETON, TEGELS, KERAMIEK, ZAND/CEMENT, ANYDRIET ETC.)
– Zeer goed rendement op de energie rekening.
– Zeer snelle warmtereactie (Systeem ligt aan de oppervlakte van de vloer)
– Zeer snel te monteren 150 m2 PER DAG! ( hangt uiteraard van alles af )
– Geen kans op doorfrezen van leidingen.
– Geen stof of breekwerk.

Nadelen:
– Iets duurder dan frezen.
– 1,4 cm hoger in opbouw dan frezen.
– Langere droogtijd i.v.m. de egaline die gestort wordt over het MINITEC .