CV-KETEL INSTALLATIES

Plaatsen van CV-Ketels – RDL INSTALLATIES

Plaatsen van CV-Ketels: Uw Gids voor Efficiëntie en Veiligheid – RDL INSTALLATIES

Bij het kiezen en installeren van een cv-ketel is het belangrijk om te kijken naar efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. RDL INSTALLATIES is gespecialiseerd in het plaatsen van cv-ketels en biedt hoogwaardige diensten aan met een focus op klanttevredenheid en veiligheid. Wij zijn gecertificeerd met het CO Keur certificaat en hebben een sterke voorkeur voor het gebruik van Intergas cv-ketels.

Voordelen van Intergas CV-Ketels

Intergas CV-Ketel
 • Hoog rendement: Intergas ketels hebben een uitstekende energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energiekosten.
 • Betrouwbaarheid: Deze ketels staan bekend om hun duurzaamheid en minimale onderhoudsbehoeften.
 • Innovatie: Intergas blijft innoveren met nieuwe technologieën om de prestaties en efficiëntie van hun ketels te verbeteren.
 • Milieuvriendelijk: Met een laag uitstootniveau dragen deze ketels bij aan een schonere leefomgeving.

Onze Diensten – RDL INSTALLATIES

Installatie van CV-Ketel

RDL INSTALLATIES biedt een volledig pakket aan diensten voor het installeren van cv-ketels, waaronder:

 • Advies en selectie: We helpen u bij het kiezen van de juiste cv-ketel die past bij uw behoeften en budget.
 • Installatie: Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een professionele en veilige installatie van uw nieuwe cv-ketel.
 • Onderhoud en reparatie: Voor een lange levensduur en optimale prestaties van uw cv-ketel biedt RDL INSTALLATIES regelmatig onderhoud en snelle reparaties aan.

CO Keur Certificaat: Veiligheid Voorop – RDL INSTALLATIES

CO Keur Certificaat

RDL INSTALLATIES beschikt over het CO Keur certificaat, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen voor de installatie en het onderhoud van cv-ketels. Dit certificaat garandeert dat onze installaties veilig zijn en dat er een minimaal risico is op koolmonoxidevergiftiging. Veiligheid staat bij RDL INSTALLATIES altijd voorop.

Installatieproces – RDL INSTALLATIES

Installatieproces
 1. Inspectie en planning: We beginnen met een grondige inspectie van uw huidige verwarmingssysteem en de locatie waar de nieuwe cv-ketel zal worden geplaatst.
 2. Verwijderen van de oude ketel: Onze monteurs zorgen voor het veilig en milieuvriendelijk verwijderen van uw oude cv-ketel.
 3. Installatie van de nieuwe ketel: De nieuwe Intergas cv-ketel wordt volgens de hoogste standaarden geïnstalleerd en aangesloten op uw verwarmingssysteem.
 4. Testen en afstellen: Na de installatie wordt de ketel uitvoerig getest en afgesteld voor optimale prestaties en veiligheid.
 5. Instructies en nazorg: RDL INSTALLATIES voorziet u van duidelijke instructies voor het gebruik van uw nieuwe cv-ketel en biedt nazorg om ervoor te zorgen dat alles naar wens werkt.

Contact – RDL INSTALLATIES

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor de installatie van een nieuwe cv-ketel? Neem contact met ons op:

RDL INSTALLATIES staat klaar om u te helpen met al uw verwarmingsbehoeften en zorgen voor een warme, veilige en comfortabele woonomgeving.