Kies nu voor onze WARP DEAL!

WARP-SYSTEMS INCLUSIEF GRATIS CV-KETEL VAN INTERGAS! VANAF 50M2!

Het warpsyteem! ” gewoon top”

Warp-systems kan over alle vloeren heen zonder stof, breek en hakwerk! Geen frezen maar een ideale oplossing om binnen twee dagen een vloerverwarming systeem te hebben die optimaal presteert. En inclusief de afgewerkte egaline laag zorgt voor veel en veel minder stress. U kunt deze laag zelfs schilderen! Maar uiteraard ook alle soorten vloeren kunnen hierop gemonteerd worden, IDEAAL dus!!

Vul Onderaan de pagina het formulier in wij nemen zo snel als mogelijk is contact met u op!

Warpsystems speeTile

 1. WARP-SYTEMS KAN DIRECT OVER UW HUIDIGE VLOER HEEN. (TEGELS, HOUT, BETON, ZANDCEMENT)
 2. GEEN STOF GEEN SLOOPWERK.
 3. LAGE OPBOUWHOOGTE, 1,5 CM MINIMAAL.
 4. SNELLE SCHAKELING MONTEREN. (TWEE DAGEN tot 70m2)
 5. ZEER GOED RENDEMENT.
 6. DIRECT EEN AFWERKVLOER VOOR ALLE SOORTEN VLOEREN, ZOALS GIETVLOEREN, PVC-VLOEREN ETC.

Het Warp systems SpeeTile Systeem bestaat uit kunststof matten met een open structuur. De kunststof SpeeTube buis is eenvoudig in de SpeeTile tegels te bevestigen.

Het slimme klik-breek-schuif systeem zorgt voor een optimaal gebruik van de matten, zodat snijverliezen tot het verleden behoren. Kenmerkend voor het product is de lage opbouwhoogte vanaf 15mm en dit is inclusief de SpeeTube buis en egalisatie laag!

Intergas HRE 28/24

De Kombi Kompakt HRE 28/24 concentrisch CW4 is een zeer populaire combiketel van Intergas. Deze populariteit is vooral te danken aan het lage gasverbruik en betrouwbare prestaties. Ook ben je met deze combiketel klaar voor de toekomst, deze is namelijk geschikt voor de combinatie met een hybride warmtepomp.

Betrouwbare technieken

Deze cv-ketel is voorzien van de modernste technieken. Zo is de belangrijke, dubbele twee-in-één warmtewisselaar een doorontwikkeld onderdeel van Intergas zelf. Intergas geeft daarom ook maar liefst 15 jaar garantie op deze warmtewisselaar. Verder heeft deze cv-ketel standaard een RF-module ingebouwd, waarmee je de cv-ketel via de Comfort Touch-app op je smartphone kunt gaan bedienen. In een handomdraai stel je weekprogramma’s in of pas je de temperatuur in huis op afstand aan.

Bescherming van de ketel

We raden bij het vervangen van een ketel altijd aan om een vuilafscheider of combinatie vuil- en luchtafscheider bij te plaatsen. Dit beschermt niet alleen de A-label pomp van je nieuwe ketel, maar zorgt ook nog voor een energiebesparing welke kan oplopen tot wel 7%! Het verwijderen van lucht en vuil uit de leidingen van de cv-installatie zorgt voor een betere warmtegeleiding.

 • Het infrezen van vloerverwarming werkt top!

  Volgens veel klanten is de optie van infrezen geweldig. Veel van onze klanten willen vloerverwarming maar zitten met behoorlijk veel spullen die verhuist moeten worden. Bij het infrezen van vloerverwarming hoef je 1 dag de spullen te verwijderen en soms kan je de zelfde dag de inboedel weer terug zetten hoe mooi is dat! Er …

 • STORING OF LEKKAGE

  Heeft u een storing of lekkage? Maak dat hier bekend, wij doen ons uiterste best u zo snel als mogelijk is te helpen. Een storing of lekkage ? Dat is nooit leuk en zeker niet met vloerverwarming of een cv-ketel!!  Wij hebben de meest voorkomende storingen voor u op een makkelijk rijtje gezet. Probeert u het …