Het warp-systeem Bekend van Radio en tv.

RDL VLOERVERWARMING IS DE ONAFHANKELIJKE SPECIALIST DIE ALLE SOORTEN VLOERVERWARMING INSTALLEERT WAARONDER HET WARP-SYSTEEM!

Warp-systems kan in principe over alle vloeren heen zonder stof, breek en hakwerk! Geen frezen maar een ideale oplossing om binnen twee dagen een vloerverwarming systeem te hebben die optimaal presteert. En inclusief de afgewerkte egaline laag zorgt voor veel en veel minder stress. U kunt deze laag zelfs schilderen! Maar uiteraard ook alle soorten vloeren kunnen hierop gemonteerd worden, IDEAAL dus!!

Vul onderaan de pagina het formulier in wij nemen zo snel als mogelijk is contact met u op!

Wij van RDL vloerverwarming zijn een innovatief bedrijf die voor alle vloeren een oplossing zoekt, mede door warp-systems kunnen veel vloeren worden voorzien van vloerverwarming.
Door de lage opbouw van warp-systems is het zeer interessant om vloerverwarming aan te leggen waar een hoge opbouw niet kan wegens deuren of keukens.

Lagere energierekening door Warpsystems

Bij vloerverwarming is de hele vloer uw verwarmingselement. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Daardoor is vloerverwarming energiezuinig. U kunt de watertemperatuur lager instellen dan wanneer u de kamer verwarmt met radiatoren. Dat scheelt energie en dus stookkosten!

Warpsystems SpeeTile warmt super snel op 

Traditionele vloerverwarming warmt over het algemeen iets trager op dan radiatoren. Wel houdt vloerverwarming de warmte langer vast. SpeeTiles van WARP Systems warmen wel snel op. Dat komt doordat de systemen dicht onder het oppervlakte liggen. De warmte is direct voelbaar aan de oppervlakte. Daardoor is de kamer snel op temperatuur!

Comfort in de zomer! 

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp  ook te gebruiken als koelsysteem. U stelt de watertemperatuur in op 18 graden en het water zorgt voor een koele vloer. Zo blijft het ook in de zomer comfortabel in huis!

Dunste vloerverwarmingssystemen 

Vloerverwarming is prima te gebruiken als hoofdverwarming van uw woning. Radiatoren zijn niet meer nodig. SpeeTile en SpeeTherm zijn bovendien de dunste vloerverwarmingssystemen die er op de markt zijn. De vloer komt daardoor maar 1,5 centimeter hoger te liggen. Vloerverwarming van WARP Systems is dus de basis voor een strak en eigentijds interieur.

Eenvoudige en snelle installatie 

SpeeTile en SpeeTherm zijn eenvoudig te plaatsen en met weinig overlast, omdat we niet hoeven te frezen. De systemen zijn dun en licht en hierdoor snel te installeren. Hierdoor kunt u kunt genieten van een comfortabele warmte!

Warpsystems speeTile

  1. Warpsystems KAN DIRECT OVER UW HUIDIGE VLOER HEEN. (TEGELS, HOUT, BETON, ZANDCEMENT)
  2. GEEN STOF GEEN SLOOPWERK.
  3. LAGE OPBOUWHOOGTE, 1,5 cm minimaal.
  4. SNELLE SCHAKELING MONTEREN. (TWEE DAGEN tot 70m2)
  5. ZEER GOED RENDEMENT.
  6. DIRECT EEN AFWERKVLOER VOOR ALLE SOORTEN VLOEREN, ZOALS GIETVLOEREN, PVC-VLOEREN ETC.

Het Warpsystems SpeeTile Systeem bestaat uit kunststof matten met een open structuur. De kunststof SpeeTube buis is eenvoudig in de SpeeTile tegels te bevestigen. Het slimme klik-breek-schuif systeem zorgt voor een optimaal gebruik van de matten, zodat snijverliezen tot het verleden behoren. Kenmerkend voor het product is de lage opbouwhoogte vanaf 15mm en dit is inclusief de SpeeTube buis en egalisatielaag!

Vloerverwarming

WARP Systems levert de SpeeTile in twee maatvoeringen, de SpeeTile 10 en de SpeeTile 12. De SpeeTile is door zijn open structuur zeer geschikt voor afwerking met een “natte” afwerklaag.

Warpsystems SpeeTile 10 de dunste vloer

Het Warpsystems SpeeTile 10 systeem is de oplossing voor situaties waarin weinig opbouwhoogte beschikbaar is. De 12,75mm dunne Warpsystems SpeeTile 10 matten in combinatie met de SpeeTube 10mm vloerverwarmingsbuis worden nat afgewerkt met de speciaal ontwikkelde egaline. De egaline wordt eenvoudig gegoten en vloeit uit tot een gladde vloer van slechts 15mm dik. De SpeeTop hecht zich door de open structuur van de tegels stevig aan de ondergrond. Doordat de Warpsystems SpeeTube wordt omsloten met de “natte” laag kan de buis zijn warmte goed overdragen aan de bouwmassa, waardoor een optimaal rendement wordt verkregen.

SpeeTile 12 meer opbouwhoogte beschikbaar

De SpeeTile 12 systeem is de variant indien de opbouwhoogte van minder belang is. Dit systeem combineert de SpeeTile 12 matten met de SpeeTube 12mm vloerverwarmingsbuis welke met een hart op hart maat van 10cm in de tegels wordt geklikt. De opbouwhoogte van de Warpsystems SpeeTile 12 matten en de buis zijn samen 15mm. De afwerking van dit systeem gebeurd met een door u zelf te kiezen afwerklaag zoals bijvoorbeeld een anhydriet. Qua opbouwhoogte moet u voor een dergelijke vloer rekening houden met een hoogte vanaf 3,5 cm.

Het SpeeTile 10 systeem wordt ook ingezet in wandverwarming welke wordt afgewerkt met Leem. Leemstuc is een vochtregulerende afwerking met een grote warmte capaciteit. De open structuur van de SpeeTile zorgt voor een goede mechanische verbinding met de leem. Klik hier voor meer informatie over leemstuc.

Wandverwarming

De SpeeTile is door zijn open structuur zeer geschikt om als wandverwarming te worden verwerkt in een stuclaag. De stuc kan eenvoudig op de matten worden gespoten en hecht aan de achterliggende wand. De kunststof mat gedraagt zich na het uitharden als een wapening in het stucwerk. Knauf Duitsland heeft het SpeeTile 10 systeem getest in combinatie met Knauf stucmiddelen en een verklaring afgegeven. Hieronder vindt u de verklaring en verwerkingsinstructie welke Knauf heeft opgesteld.

2 personen kunnen gemiddeld onderstaande aantallen per dag uitvoeren*.

Oppervlakte Aantal m² per dag 
Vloer400 m²
Wand140 m²
Plafond130 m²

Afhankelijk van het systeem, vertrek, ervaring, oppervlakte en de ondergrond. 

Aanvraag doen voor Warpsystems?

Vul hier uw gegevens in u word vandaag nog terug gebeld of gemaild (binnen kantoortijden)

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Persoon gegevens
Adres gegevens

Waardering: 5 uit 5.