072-7855410 Vloerverwarming Noord-Holland.
17 augustus 2018

warp systeem

warp systeem

Het WARP SpeeTile Systeem bestaat uit kunststof matten met een open structuur. De kunststof SpeeTube buis is eenvoudig in de SpeeTile tegelste bevestigen. Het slimme kliksysteem zorgt voor een optimaal gebruik van de matten zodat snijverliezen tot het verleden behoren. Kenmerkend voor het product is de lage opbouwhoogte vanaf 15mm en dit is inclusief de SpeeTube buis en egalisatielaag!

 

SpeeTherm


SpeeTherm

Slechts 15mm dik en geen afsmeermiddelen nodig.  De afwerkvloer kan gelijk op het systeem neer worden gelegd. Eenvoudig aan te leggen vloerverwarming. lees meer »

SNEL

De WARP vloerverwarming systemen SpeeTile en SpeeTherm zijn geselecteerd om snel te kunnen worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd.

DUN

De WARP systemen zijn uitermate geschikt als verwarming-en koelsysteem voor renovatie projecten. Omdat er toch geegaliseerd moet worden kan het vloerverwarmingssysteem gelijk in de toplaag worden verwerkt. De totale egalisatielaag wordt inclusief het systeem slechts 15mm.

LICHT

De vloerverwarmings systemen zijn door hun formaat en lage gewicht eenvoudig te transporteren naar de plaats waar de vloerverwarming moet worden aangebracht. Licht en eenvoudig te hanteren voor uzelf of de installateur.

DUURZAAM

Gasloze energie zuinige systemen hebben de toekomst. De systemen van WARP Systems zijn hiervoor zeer geschikt. Door de minimale opbouwhoogte kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld. Dit verhoogt het rendement van de warmtepomp. Nu nog een CV? Ook dan zijn de systemen van WARP Systems toepasbaar!

WATER

SpeeTile en SpeeTherm zijn watergedragen laagtemperatuur vloer- en wandverwarmingsystemen. De systemen kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koudebron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen.


Vloerverwarming

Vloerverwarming Noord-Holland levert de SpeeTile in twee maatvoeringen, de SpeeTile 10 en de SpeeTile 12. De SpeeTile is door zijn open structuur zeer geschikt voor afwerking met een “natte” afwerklaag.

SpeeTile 10 de dunste vloer

Het SpeeTile 10 systeem is de oplossing voor situaties waarin weinig opbouwhoogte beschikbaar is. De 13mm dikke SpeeTile 10 matten in combinatie met de SpeeTube 10mm vloerverwarmingsbuis worden nat afgewerkt met de speciaal ontwikkelde SpeeTop egalisatiemortel. De SpeeTop wordt eenvoudig gegoten en vloeit uit tot een gladde vloer van slechts 15mm dik. De SpeeTop hecht zich door de open structuur van de tegels stevig aan de ondergrond. Doordat de SpeeTube wordt omsloten met de “natte” laag kan de buis zijn warmte goed overdragen aan de bouwmassa waardoor een optimaal rendement wordt verkregen.

SpeeTile 12 meer opbouwhoogte beschikbaar

De SpeeTile 12 systeem is de variant indien de opbouwhoogte van minder belang is. Dit systeem combineert de SpeeTile 12 matten met de SpeeTube 12mm vloerverwarmingsbuis welke met een hart op hartmaat van 10cm in de tegels wordt geklikt. De opbouwhoogte van de SpeeTile 12 matten en de buis zijn samen 15mm. De afwerking van dit systeem gebeurd met een door u zelf te kiezen afwerklaag zoals bijvoorbeeld een anhydriet. Qua opbouwhoogte moet u voor een dergelijke vloer rekeninghouden met vanaf 2 cm.

Wandverwarming

De SpeeTile is door zijn open structuur zeer geschikt om als wandverwarming te worden verwerkt in een stuclaag. De stuc kan eenvoudig op de matten worden gespoten en hecht aan de achterliggende wand. De kunststof mat gedraagt zich na het uitharden als een wapening in het stucwerk. Knauf Duitsland heeft het SpeeTile 10 systeem getest in combinatie met Knauf stucmiddelen en een verklaring afgegeven. Hieronder vindt u de verklaring en verwerkingsinstructie welke Knauf heeft opgesteld.

Adobe-ReaderKnauf constructie

Adobe-ReaderKnauf wandverwarming

Het SpeeTile 10 systeem wordt ook ingezet in wandverwarming welke wordt afgewerkt met Leem. Leemstuc is een vochtregulerende afwerking met een grote warmte capaciteit. De open structuur van de SpeeTile zorgt voor een goede mechanische verbinding met de leem. Klik hier voor meer informatie over leemstuc.

Vraag ernaar bij uw specialist vloerverwarming Noord-Holland